DSC03859_red.jpg

Birgitte Slæbæk DC, kiropraktor

Indehaver af Kiropraktisk Klinik, Middelfartvej 121, 5200 Odense V.

Universitetsuddannet den 3.10.1986 på Palmer College of Chiropractic, USA. 

Specialiseret i Gonstead-behandlingsmetoden siden starten af min uddannelse på Gonstead Chiropractic Clinic og Gonstead Seminars i Wisconsin, USA.

Min personlige mentor er dr. Alex Cox DC (Doctor of Chiropractic), medindehaver af Gonstead Chiropractic Clinic i Wisconsin, USA og specialist i Gonstead-behandlings-metoden. Han er nu pensioneret kiropraktor, men underviser stadig på The Gonstead Seminar i hele verden.

Den 4.8.2001 modtog jeg Gonstead Seminar Commitment Award – Best of the Best.

I juli 1989 modtog jeg en udmærkelse fra Gonstead Seminar.

Jeg besøger dr. Alex Cox cirka en gang om året i en hel uge, hvor vi diskuterer kiropraktik fra morgen til nat. Jeg prioriterer videreuddannelse på højt internationalt niveau og deltager årligt i kurser både i Europa og USA, særligt i Gonstead-regi.

Kiropraktik til babyer

En låsning kan opstå allerede i foster-tiden eller ved fødslen. Når jeg under-søger og behandler spædbarnet, ligger det på puslebordet, og ældre babyer sidder eller ligger hos en forælder.

Kiropraktik til voksne

Gonstead-behandlingsmetoden er meget specifik og nænsom behandling som har til formål at korrigere fejl-stillinger og dermed øge kroppens bevægelighed.

Kiropraktik til ældre

Gonstead-behandlingsmetoden er altid tilpasset patientens alder. Jeg behandler ofte ældre patienter, som døjer med stivhed i kroppen, dårlig bevægelse, søvnproblemer mv.