Kiropraktik og børn

Jeg behandler børn i alle aldre og tilpasser min Gonstead-behandlingsmetode til det specifikke barn. Jeg laver en grundig anamnese, hvilket vil sige, at jeg spørger ind til problemet og dets historie, og jeg undersøger barnets rygsøjle og led i arme og ben. Barnet sidder eller ligger hos en forældre eller sidder på en stol eller en briks imens, og de fleste børn nyder undersøgelsen.

Jeg taler med dem med mine fingre, når jeg undersøger. Jeg stiller diagnosen, som jeg forklarer for barn og forældre. Derefter bruger jeg Gonstead-behandlingsmetoden tilpasset babyen eller barnet, hvilket vil sige, at jeg trykker meget let og blidt.

Barnets rygsøjle og led i arme og ben heler oftest hurtigt, fordi de ikke har været låst længe, og deres krop udvikler sig hurtigt.

De børn, jeg behandler, kommer til mig på grund af problemer med at kravle eller gå, de falder let, har svært ved at sove, har ofte ondt i maven eller forstoppelse, lider af sengevædning, dårlig holdning, skæv fodstilling, hyperaktivitet, rastløshed, koncentrationsbesvær eller ADHD-lignende problemer.

Behandlingsforløbet er individuelt og afhænger af barnets og rygsøjlens problem.

Kiropraktik og unge

Kiropraktisk behandling kan afhjælpe eller kurere mange af de symptomer, som teenagere er påvirket af. Jeg ser ofte børn og unge med vandladningsproblemer, hovedpine, ryg- og nakkesmerter, idrætsskader, skader og påvirkninger fra brugen af...

Sensitive børn

Børn, der er født nogen tid før termin eller har haft en traumatisk fødsel, kan være sensitive eller med tiden udvikle en sensitivitet. Forældrene kan fx få at vide af dagpleje, vuggestue eller børnehave, at deres barn ikke trives der eller med de andre børn.

Sensitive babyer eller småbørn kan have svært ved at være i støjende omgivelser, sammen med mange eller nye mennesker eller eksempelvis være med far og mor ude og handle ind. Det giver for mange nye indtryk, som barnet ikke kan ’fordøje’. Det bliver let overstimuleret og hyperaktivt, og det kan ikke falde til ro og finde balance i sig selv.

Med kiropraktisk behandling genskaber jeg fri bevægelse i ryggen, balance og ro i kroppen og indre ro og ligevægt, så barnet får mere overskud til at møde de mange indtryk, der hører til en helt almindelig hverdag.

Kiropraktik til babyer

En låsning kan opstå allerede i foster-tiden eller ved fødslen. Når jeg under-søger og behandler spædbarnet, ligger det på puslebordet, og ældre babyer sidder eller ligger hos en forælder.

Kiropraktik til voksne

Gonstead-behandlingsmetoden er meget specifik og nænsom behandling som har til formål at korrigere fejl-stillinger og dermed øge kroppens bevægelighed.

Sports- og idrætsskader

Jeg behandler patienter med både og akutte og kroniske sports- og idræts-skader i alle aldre og inden for alle sportsgrene. Kiropraktisk behandling fjerner skadens effekt på leddet.