Kiropraktik og graviditet

Jeg undersøger og behandler kvinder før, under og efter graviditet. Kiropraktisk behandling med Gonstead-behandlingsmetoden er tilpasset den gravide, inklusive den specielle ’Knee Chest’-behandlingsbriks. Den gravide kan behandles helt frem til fødselstidspunktet og efter fødslen.

I graviditeten ændrer en kvindes krop sig en del, hvilket medfører en ændring af vægtbæringen og tilfører stress til rygsøjlen. Samtidig producerer den gravides krop hormoner til at hjælpe led og ledbånd med at tilpasse sig graviditeten. Disse ændringer kan forværre eller forårsage en låsning i rygsøjlen.

Det er vigtigt, at den gravide kan bevæge sig så frit som muligt i graviditeten. Derfor medfører kiropraktisk behandling velvære både for mor og foster.

Jeg undersøger sacroiliacaleddet – bækkenleddet – for nedsat bevægelighed, hvilket kan medføre smerte foran og bagtil i bækkenet og besværliggøre den gravides bevægelse. Jeg undersøger rygsøjlen, især for smerter i brysthvirvlerne forårsaget af stort pres af fosteret nedefra og op.

Jeg bruger Gonstead-behandlingsmetoden tilpasset den gravide kvinde i det trimester, hun befinder sig i.

Kiropraktik til nyfødte

Ryghvirvlerne er meget små, men de er meget bevægelige, så derfor er det let for mig at mærke en låsning, og derfor foregår behandlingen meget nænsomt og blidt.

Kiropraktik til babyer

En låsning kan opstå allerede i foster-tiden eller ved fødslen. Når jeg under-søger og behandler spædbarnet, ligger det på puslebordet, og ældre babyer sidder eller ligger hos en forælder.

Kiropraktik til børn
og unge

Jeg behandler børn i alle aldre. Gonstead-behandlingsmetode er meget blid og effektiv og er tilpasset specifikke til barnet.