Kiropraktik og handicappede

Når en patient har et handicap i mildere eller sværere grad, er det ekstra vigtigt, at rygsøjlen kan bevæge sig så godt som muligt. Det giver øget velvære og bedst mulig livskvalitet på trods af eventuelle handicap.

Ved at behandle med Gonstead-behandlingsmetoden kan jeg tilpasse min behandling specielt til min patient og hans eller hendes handicap, så behandlingen kan udføres så godt som muligt og med det bedste resultat.

Jeg tilpasser behandlingsforløbet til den individuelle patient, eventuelt i samarbejde med ergoterapeut, fysioterapeut og læge.

Kiropraktik til voksne

Gonstead-behandlingsmetoden er meget specifik og nænsom behandling som har til formål at korrigere fejl-stillinger og dermed øge kroppens bevægelighed.

Kiropraktik til ældre

Gonstead-behandlingsmetoden er altid tilpasset patientens alder. Jeg behandler ofte ældre patienter, som døjer med stivhed i kroppen, dårlig bevægelse, søvnproblemer mv.

Sports- og idrætsskader

Jeg behandler patienter med både og akutte og kroniske sports- og idræts-skader i alle aldre og inden for alle sportsgrene. Kiropraktisk behandling fjerner skadens effekt på leddet.