Kiropraktik og ældre

Jeg behandler ofte ældre patienter med stivhed og dårlig bevægelse, søvnproblemer, hovedpine og smerter i arme og ben efter tidligere fald eller knoglebrud.

Min kiropraktiske undersøgelse og behandling er tilpasset den ældre patients alder. Jeg tager ofte et røntgenbillede, som blandt andet kan vise slitage, sammenfald og fremskreden osteoporose, også kaldet knogleskørhed.

I nogle tilfælde har patienten fået foretaget en MR-scanning eller knogleskørhedsundersøgelse på sygehuset eller på et privathospital. Resultatet af disse kan være med til at bestemme, om den ældre patient kan starte et behandlingsforløb hos mig.

Ældre patienter kan have meget stor gavn eller endda opnå helbredelse med kiropraktorbehandling. Det betyder forbedret bevægelighed og livskvalitet. Men de kan godt kræve lidt tålmodighed, for ældre patienter er ofte længere tid om at hele, da deres led og ledbånd heler langsommere, end da de var yngre.

Kiropraktik til børn
og unge

Jeg behandler børn i alle aldre. Gonstead-behandlingsmetode er meget blid og effektiv og er tilpasset specifikke til barnet.

Kiropraktik til voksne

Gonstead-behandlingsmetoden er meget specifik og nænsom behandling som har til formål at korrigere fejl-stillinger og dermed øge kroppens bevægelighed.

Sports- og idrætsskader

Jeg behandler patienter med både og akutte og kroniske sports- og idræts-skader i alle aldre og inden for alle sportsgrene. Kiropraktisk behandling fjerner skadens effekt på leddet.